ENOLOGIA

Category
Cardona i Tradicions

La cultura del vi va lligada a la de la nostra terra, els nostres orígens i identitat.

Conèixer de prop les varietats de ceps, raïms, els processos de maduració, els sabors i les olors dels vins del Bages ens permetran compartir una experiència enriquidora per als nostres sentits.

L’Hotel Bremon els ofereix visites a Cellers de la zona del Bages, on podran aprendre sobre el terreny la cultura vinícola de la zona. Així com tallers de maridatge de vins, per assaborir i saber potenciar el millor dels nostres vins i aliments autòctons.

Cellers Abadal a Cardona, Tradició i modernitat

Visita les Bodegues Abadal: Un dels cellers que poden visitar és el Celler Abadal, una de les més importants del Bages. La bellesa del celler i el seu entorn fan d’Abadal una visita indispensable, que captiva pel dens paratge de boscos i vinyes que l’envolten.
Paral·lelament a la visita convencional dels cellers antics i actuals o la col·lecció privada de mitjans de transport, podem organitzar-tot tipus d’esdeveniments, degustació de vins amb els enòlegs responsables de la finca, maridatges, sopars de gala …

Masia Llobet de Valldeperes Una masia molt especial a Cardona

Visita a la Masia Llobet de Valldeperes: Una visita atractiva diferent a la resta de cellers que possiblement hagi visitat anteriorment. A la Masia Llobet de Valldeperes de l’any 1606 podrà passejar amb Josep Canals, enòleg i propietari de la finca, entre les seves vinyes, on ens ensenyarà les diferents varietats de ceps i raïm, les seves fulles, colors …